Topkoffers

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Zin in een ritje op de brommer of scooter? Je zou graag de hond meenemen maar weet niet hoe? Eenvoudig! Met de eerste transportbox speciaal ontwikkeld om onze viervoeters op de brommer of scooter te vervoeren: Pet On Wheels oftewel POW.

Pet On Wheels is een transportbox van hard plastic die gemakkelijk op iedere brommer of scooter gemonteerd kan worden.

Met de speciale montageplaat kun je de POW makkelijk op je brommer of scooter klikken.  Wanneer de hond niet mee is, kun je POW als gewone topkoffer gebruiken voor je helm.

De transportbox is bedacht en ontwikkeld in Italië door twee jonge Milanezen.

De transportbox is van 100% propyleen en kan afgesloten worden met een sleutel. Aan de binnenkant zitten oogjes waar de riem aan vast gemaakt kan worden en een oblo zodat de hond naar buiten kan kijken.

Door meerdere montageplaten te gebruiken, kan de box makkelijk van het ene voertuig naar het andere verplaatst worden (bijvoorbeeld op de fiets). In de auto kan de transportbox eenvoudig aan de veiligheidsriem bevestigd worden zodat u èn de hond veilig reizen.

 

 • POW – Pet On Wheels voldoet aan de laatste veiligheidseisen en de verkeersregels zodat uw huisdier in alle veiligheid op de brommer of scooter meekan.

   

 

 • POW – Pet On Wheels heeft een riempje aan de binnenkant zodat de hond naar buiten kan kijken maar niet uit de box kan springen.

   

 • Wanneer het regent kan het oblo dicht en je huisdier zit lekker droog.  Luchtverversing is verzekerd door 2 luchtfilters. Het oblo kan van binnen gesloten worden zodat POW een gewone topkoffer wordt waar 2 jethelmen in passen.

   

  Pet On Wheels: de veiligste manier om je viervoeter op je brommer of scooter te vervoeren.Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.