Bandenreparatie

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

In bovenstaande groepen vind je allerlei producten die je helpen om banden te wisselen, ze op spanning te brengen en te houden met een bandenpomp of om ze te repareren.

Mocht je een lekke band hebben dan is deze vaak nog te repareren. Zeker als er een spijker, schroef of een soortgelijk scherp voorwerp in zit , en het is een tubeless band (dus zonder binnenband), dan kun je die met een zogenaamde prop repareren. Wij hebben complete sets om een band met een klein gaatje zelf te repareren. Je vind ze bij tubeless reparatiegereedschap. Ook het gereedschap om de band van de velg te halen (bandenlichters) en om een ventiel te monteren vind je hier. Wil je ten alle tijden voorbereid zijn op lekrijden en meteen door willen rijden. Schaf dan een bandenreparate in een spuitbus aan. Deze dicht het lek en pompt de band ook meteen op zodat je verder kunt rijden.  

Ook voor ventielen ben je aan het juiste adres. We hebben ze in verschillende maten, zowel gebogen als recht. En natuurlijk ventieldopjes, standaard zwarte dopjes maar ook leuke dopjes in verschillende vormen en kleuren.