Baruffaldi Shop

Toon meerToon minder

Baruffaldi bij EasyParts

Baruffaldi is een producent van handschoenen, helmen en motorbrillen uit het prachtige Italië. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit, blijven de producten van Baruffaldi er mooi uitzien, ook na veelvuldig gebruik. Bij EasyParts hebben we een ruim assortiment van verschillende handschoenen, helmen en motorbrillen van Baruffaldi die vaak direct uit voorraad leverbaar zijn. Kijk snel in ons uitgebreide assortiment van de prachtige Baruffaldi producten!

Baruffaldi handschoenen

Alle handschoenen van Baruffaldi zijn gemaakt van heerlijk zacht leer van de beste kwaliteit. Bovendien zijn ze met de hand gestikt, waardoor elk product altijd uniek is. De handschoenen van Baruffaldi staan bekend om hun duurzaamheid en om hun mooie pasvorm. Of je nu klassieke zwarte handschoenen zoekt of juist een bijzonder uiterlijk zoals een krokodillenleer-look of met gebreide elementen, in de Baruffaldi shop van EasyParts slaag je altijd.

Baruffaldi helmen

De helmen van Baruffaldi zijn een klasse apart. Wanneer je zeker wilt weten dat je een unieke helm hebt van de hoogste kwaliteit, zit je bij Baruffaldi altijd goed. Alle helmen in de Baruffaldi shop van EasyParts zijn van het type ‘jet’ of ‘demi jet’ wat betekent dat deze helm een klassiek Italiaans uiterlijk heeft. De jet helmen van Baruffaldi laten het gezicht helemaal vrij, terwijl de demi-jet wel een vizier heeft. De helmen zijn gemaakt van fiberglas waardoor ze licht en tegelijkertijd heel robuust aanvoelen. Aan de binnenkant is de helm afgewerkt met heerlijk zacht leer, waardoor deze lekker aanvoelt. Veilig en stijlvol op weg? Een helm van Baruffaldi is altijd een goed idee!

Baruffaldi motorbrillen

De motorbrillen van Baruffaldi zijn van hoge kwaliteit,  gemaakt van mooie materialen en zeer duurzaam in het gebruik. In de Baruffaldi shop van EasyParts zijn verschillende soorten brillen te vinden; van motorbrillen met een ruim elastiek die over de helm heen gaat tot stijlvolle zonnebrillen die ook ‘gewoon’ gedragen kunnen worden. Het is geen probleem als je brildragend bent, want de motorbrillen van Baruffaldi kunnen ook op sterkte worden gemaakt. Zo zijn deze motorbrillen niet alleen heel stijlvol, maar ook veilig en zeer robuust. De motorbrillen van Baruffaldi zijn een perfecte investering en gaan jarenlang mee!

Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.