Uitrusting

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Op zoek naar een nieuwe helm? Dan ben je zeker aan het juiste adres. Wij hebben een enorm assortiment helmen voor gebruik op de scooter, bromfiets of motor. 

Zoals gezegd, het assortiment is groot. Jethelmen, demi-jethelmen, integraalhelmen, systeemhelmen, crosshelmen, kinderhelmen, wij hebben ze allemaal, bijna allemaal uit voorraad leverbaar. Ook alle originele Vespa helmen, in alle kleuren en maten leveren wij direct uit voorraad. 

Waar moet je op letten bij aanschaf van een helm? Allereerst het type helm.

Wil je een helm met heel goed zicht en die lekker koel is in de zomer, ga dan voor een jet helm of demi-jethelm. Een jethelm is volledig open aan de voorzijde en heeft geen vizier. Wil je wel een open helm maar met vizier kies dan voor een demi-jet helm. Deze helmen zijn ook populair bij liefhebbers van retro scooters. Ze staan daar goed bij. Een jethelm kan ook goed gecombineerd worden met een helmbril. Deze heeft dan de functie van vizier (tegen de rijwind) en geeft een echte vintage look!

Intergraalhelmen hebben als voordeel dat je gezicht en kin ook beschermd zijn. Ook zijn ze volledig gesloten en dus warmer in de winter. Een systeemhelm biedt deze zelfde bescherming maar heeft als voordeel dat je het voorste gedeelte omhoog kan klappen. Deze helmen zijn populair bij brildragers. 

Crosshelmen worden vaak gebruikt bij de zogenaamde off road modellen. Ze hebben specifieke eigenschappen die nodig zijn als je graag door los zand en modder rijdt, vaak gecombineerd met een crossbril. Maar ze zijn uiteraard ook prima op straat te gebruiken. Ze hebben een stoer uiterlijk en staan goed bij modellen als bijvoorbeeld Derbi Senda of Yamaha DT. 

Wij bieden tevens een compleet assortiment kinderhelmen van het Italiaanse merk CGM. Deze helmen zijn echt voor kinderen gemaakt en zijn dus geen "gewone" helmen in kleine maten. De maatvoering van deze helmen is anders en is echt afgestemd op de hoofdmaten van kinderen. Tevens hebben deze helmen aantrekkelijke kleuren die aansluiten bij de smaak van kinderen. 

Al onze helmen zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg in alle Europese landen. 

Omdat het assortiment zo groot is adviseren wij gebruik te maken van de filters in de groep helmen. Zo kun je gemakkelijk het aanbod verkleinen door bijvoorbeeld op alleen integraalhelmen te zoeken. Of alleen zwarte helmen, rode jethelmen etc. 

Tevens staat bij elke helm een maattabel die je helpt de juiste maat te bepalen. 

Wij hebben helmen van de merken CGM, Piaggio, Vespa, Aprilia, Derbi, NoEnd, TNT, Baruffaldi, 3D en Luc. 

Onder helmenopruiming vind je alle helmen met een extra korting. Om het overzichtelijk te houden hebben we deze apart gezet. 

 Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.