Originele onderdelen

Originele onderdelen

In deze categorie vind je alle originele onderdelen voor de diverse merken die wij op onze website hebben staan. EasyParts bestelt dagelijks rechtstreeks bij de fabrikant, maar we kunnen het merendeel van de onderdelen direct uit voorraad leveren.

Wij leveren originele onderdelen van de onderstaande merken:

Voertuigfilter

Door gebruik te maken van ons voertuigfilter wordt de hele website afgestemd op jouw voertuig. Door je merk, model en type te selecteren wordt het voertuigfilter aangezet. Alles wat nu op de website staat is geschikt voor jouw voertuig, maar pas wel op bij de universele onderdelen. Hierbij kan het voorkomen dat het onderdeel toch niet op jouw specifieke scooter past.

Exploded-view tekeningen

Met de exploded-view tekeningen krijg je een uitgebreid overzicht van de beschikbare originele onderdelen. Twijfel je of de tekening de juiste is? Neem contact op met de klantenservice om uitsluitsel te krijgen. Stuur in deze mail je volledige framenummer zodat wij dit goed voor je kunnen uitzoeken.

Alle onderdelen die in deze tekeningen worden aangeboden zijn origineel en worden geleverd door de fabrikant van het desbetreffende merk. Naast de originele onderdelen bieden wij ook alternatieve onderdelen aan. Ons huismerk Novascoot is een van deze alternatieve merken. Is het originele onderdeel niet op voorraad maar het alternatieve onderdeel wel (met de gelijkwaardige kwaliteit) zal dit onder het originele artikel vermeld worden.

Als er nieuwe modellen of uitvoeringen uitkomen zorgen wij dat deze zo snel mogelijk aan de website worden toegevoegd.