Vespa shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:

VESPA bij EasyParts

Als iemand je vraagt na te denken over het populairste scootermerk, is de kans groot dat Vespa het eerste merk is waar je aan denkt. Dit scootermerk, gelanceerd in 1946 en ontworpen door Rinaldo Piaggio, was zijn tijd al ver vooruit. Vespa is een merk dat nu bekend staat om zijn stijl en goed gemaakte motoren. Met name de Vespa Sprint en de Vespa Primavera behoren tot de best verkochte modellen. Met een tijdloos design en een goede motor kun je jarenlang genieten van een Vespa. Bovendien kan dit plezier worden versterkt door een mooie Vespa-helm, accessoires en kleding aan te schaffen om het geheel compleet te maken. EasyParts creëerde daarom de Vespa-winkel. Het bevat de Vespa-helmen opgedeeld per collectie, het Outlet-gedeelte met promotieartikelen, de accessoires gefilterd op voertuigtype en de originele Vespa-reserveonderdelen, die beschikbaar zijn met behulp van de exploded views. Tot slot de gadgets die alle mogelijke cadeau-ideeën bevatten met het Vespa-logo.

VESPA-helmen

In onze winkel hebben we het hele assortiment originele Vespa helmen. Bestuurders van oude modellen of fans van de Vintage-stijl zullen zeker van de Vespa-helmen houden. Jet helmen, Demi Jet, alles is aanwezig. De meeste helmen op onze site zijn ingedeeld op collectie. U kunt de helmen van Vespa Colors, Modernist, Visor en VJ en vele anderen vinden. Vespa weet hoe belangrijk het is om elk reserveonderdeel voor je helm te kunnen vinden, dus biedt Vespa helmvizieren, zonnekleppen of zelfs vizierbevestigingskits.

VESPA Outlet

De Outlet bevat alle producten die binnenkort niet meer geproduceerd worden of die profiteren van zeer goede promotionele aanbiedingen van EasyParts. Bekijk de beschikbare promoties en ga ervoor. Je vindt helmen, accessoires zoals klokken, tassen en kleding zoals T-shirts, jassen en nog veel meer. Deze promoties zijn meer dan interessant en overtreffen uw verwachtingen.

VESPA-accessoires

Vespa-accessoires zijn essentieel om uw voertuig compleet te maken. Om direct de accessoires te vinden die ontworpen zijn voor uw model scooter of maxi scooter, hebben wij deze gecategoriseerd op type voertuig. Zo vind je makkelijker en sneller de accessoires die je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een Vespa LX hebt, ga dan naar dit model, ontdek dan stroomlijnkappen, antidiefstalapparatuur, zadels en veel meer. Als je in plaats daarvan een Vespa GTS hebt, ga dan naar dit model om bijvoorbeeld een fantastische Vespa-bagagedrager of een beschermhoes te kiezen die je tweewieler beschermt tegen stof of schade als gevolg van het buiten zijn in de open lucht .

Originele VESPA-reserveonderdelen

De Vespa-winkel heeft het belangrijkste element van onze site: de originele onderdelen gemarkeerd met Vespa. Met de voertuigfilters is niets praktischer om zeker te zijn dat u de onderdelen selecteert die bij uw scooter of maxi-scooter of motorfiets passen. Selecteer gewoon uw model, voertuigtype en vervolgens het jaar en u wordt automatisch doorverwezen naar de tekeningen, de originele tekeningen in exploded view om u het originele reserveonderdeel te bieden dat u nodig heeft voor onderhoud of voor het repareren van uw voertuig. Als u twijfelt of uw model niet in de lijst voorkomt, is er niets eenvoudiger dan hier per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice met het voertuigidentificatienummer (VIN) van uw Vespa om hulp te krijgen van onze gekwalificeerde technische ondersteuning.

VESPA Gadgets & Merchandise

Onze winkel zou geen goede winkel zijn zonder een merchandisingafdeling met alle mogelijke accessoires, kleding of cadeau-ideeën van Vespa. Het is duidelijk dat je het assortiment Vespa accessoires niet mag missen, zoals serviesgoed met mokken, borden of horloges, sleutelhangers, decoraties of zelfs bagage die je overal mee naartoe kunt nemen tijdens je reizen. Als je naar een verjaardagsfeestje moet gaan en je hebt geen idee, dan nodigen we je uit om deze uitgebreide selectie cadeau-ideeën te bekijken met de Vespa beeltenis, een authentiek product dat het verschil zal maken!

Vespa Kleding

Het spreekt vanzelf dat het dragen van een mooi kledingstuk met de beeltenis van je favoriete merk essentieel is om je look te perfectioneren. Omdat Vespa altijd vol ideeën zit, is de Vespa garderobe gevuld met veel kleurrijke kleding. Kies uit de verschillende collecties, een Vespa jas, een Vespa T-Shirt, een Vespa sjaal of zelfs een mooie Vespa pet. Wanneer je door de pagina met Vespa-kleding scrolt, zal je zeker verliefd worden!

Vespa Bagage

Op je Vespa rijden is al mooi, maar je spullen meenemen voor een kleine trip of een echte roadtrip op twee wielen is nog beter. Neem de tijd om het assortiment door te bladeren en ontdek alle mogelijke Vespa tassen en bagage. Een trolley om in het vliegtuig mee te nemen, een bagagetas om op je Vespa scooter te bevestigen of zelfs een Vespa-rugzak die past bij je Bomberjas Vespa, waarom zou je elders zoeken, alles is er!