Wrapper Spray

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

WRAPPER Spray is een innovatief product dat toegepast kan worden als een gewone spuitverf. Het creëert een ‘film-laag’ op het gespoten object die eenvoudig weer te verwijderen is.

Buiten het veranderen van de kleur heeft de WRAPPER-laag een beschermende werking met een zogenaamd ‘Soft-touch effect’. Daarnaast heeft de WRAPPER-laag een isolerende en waterbestendige werking en is het geschikt en veilig voor alle materialen behalve polystyreen. De aangebrachte WRAPPER-laag kan eenvoudig weer verwijderd worden wanneer u wilt. 

Met WRAPPER Spray kunt u creatief zijn en een eigen look creëren.

Kleur en bescherm bijvoorbeeld uw velgen, spiegels, of logo’s. U kunt eenvoudig alle beplating van bijvoorbeeld uw scooter een andere look geven met het grote voordeel dat de originele look zonder schade weer gemakkelijk hersteld kan worden. WRAPPER Spray wordt ook vaak toegepast op meubels, planken, kastdeurtjes en nog veel meer. 

Omdat WRAPPER Spray een ruwe, waterafstotende laag maakt wordt het ook vaak toegepast op sportartikelen, zoals bijvoorbeeld de bovenkant van een snowboard of surfplank. Hierdoor heb je goede grip.