Accessoires Novascoot

Accessoires Novascoot

Deze categorie biedt je alles wat je scooter nog handiger maakt. Een beschermhoes om je scooter onder te stallen of een kettingslot om je scooter te beveiligen. Ook vind je hier windschermen en kleding van ons eigen huismerk Vincida.

Beschermhoezen Novascoot

De beschermhoezen van Novascoot zijn gemaakt van een PVC laag die scheurbestendig is. De binnenkant heeft een zachte laag die ervoor zorgt dat de lak niet wordt beschadigd. Alle beschermhoezen zijn 100% waterdicht en geproduceerd in Italië.

Sloten van Novascoot

De sloten van Novascoot zijn Art4* gecertificeerd.  Dankzij deze certificering is het slot goedgekeurd voor scooters, bromfietsen en motorfietsen. De ketting is bestendig tegen boren en breken en voorzien van een vochtbeschermer. Door het gebruik van staal geeft deze ketting gegarandeerd de maximale betrouwbaarheid. 

Windschermen Novascoot

De windschermen van Novascoot bieden een betaalbaar alternatief voor de originele windschermen. Door een windscherm op je scooter te monteren zit je uit de wind en word je beter beschermd tijdens een regenbui. Ook heeft Novascoot windschermen met een tint. Dit geeft je scooter een sportiever uiterlijk en zorgt dat de zon minder fel is. Als je een windscherm bestelt wordt de montageset erbij geleverd. Hierdoor kan je gelijk aan de slag. Je kunt bij de montageset vaak kiezen tussen een chromen of een zwarte set.

Kleding Novascoot

De opvallende jas van Novascoot is wind en waterdicht en voorzien van 8 verschillende zakken (5 buitenzakken en 3 binnenzakken). De jas heeft een uitneembare binnenvoering en CE gekeurde protectie op schouders, elleboog en rug.  Doormiddel van de verstelbare band op de heup voorkom je klapperen bij een hogere snelheid. De mouwen zijn voorzien van klittenband om inwaaiende rijwind te voorkomen.