Malossi shop

Malossi bij EasyParts

Malossi staat voor prestatie en kwaliteit in het tunen van scooters. De Italiaanse fabrikant van premium tuning-onderdelen voor scooters en bromfietsen werd in 1930 in Italië opgericht door Armando Malossi en was aanvankelijk gespecialiseerd in het tunen van carburateurs voor motorfietsen en luchtfilters en inlaatspruitstukken. Naast de originele items omvat het huidige Malossi-assortiment ook uitlaatsystemen, cilinderkits en variators en nog veel meer ontworpen voor racen en wegverkeer.

Malossi, premium producten voor meer prestaties

Naast de koppelingssets "Sport" en "Race" vindt u in onze Malossi-winkel ook koppelingen uit de tweede productlijn "MHR" - deze zijn voornamelijk ontworpen om te racen. Bent u op zoek naar een vervanging voor uw originele krukas? Of wil je je tuning compleet maken? Bij EasyParts vindt u een passende krukas die het beste uit uw motor haalt.

Malossi variateurs

Ook op het gebied van de variateur is er een grote keuze aan artikelen. Verschillende maten variateurgewichten tot standaard V-snaren of versterkte V-snaren en poelies voor verschillende voertuigmodellen. Voor coureurs in de racerij bieden wij bijvoorbeeld ook de sportvariateur "Multivar" aan, het juweel in ons assortiment voor uw scooter. In deze Malossi shop vind je alle accessoires voor de variateur.

Enorm assortiment Malossi uitlaatsystemen

In deze winkel vindt u een oneindig grote selectie uitlaten en uitlaatsystemen van zowel de Malossi productlijnen als de Malossi MHR voor een breed scala aan voertuigen. U vindt hier zeker iets naar uw smaak, evenals bijpassende cilindersets.

Malossi-outlet

In onze outlet vind je Malossi koopjes, het is de moeite waard om eens te kijken. Af en toe vind je daar afgeprijsde artikelen van het merk.

Malossi-merchandise

Fans van het merk zullen hier zeker iets vinden. Kleding, accessoires of gadgets van het merk Malossi zoals paraplu's, sleutelhangers en vele andere artikelen zijn verkrijgbaar in de merchandise winkel.