J.Costa shop

J.Costa op EasyParts

De Spaanse fabrikant J. Costa, bekend van onder andere scooter variateurs, vernieuwd continu het ontwerp van zijn artikelen. Een geheel nieuw type variateur werd tien jaar geleden ontwikkeld. Deze heeft glijdende gewichten als vervanging van de traditionele variateur gewichten. Met J.Costa variateurs garanderen wij uitstekende prestaties omdat elke variateur is getest en ontwikkeld voor een specifiek merk en model.

Variateurs J.Costa

De J.Costa variateurs zijn verkrijgbaar in drie versies. Momenteel met het Transversal XRP-model dat je kunt vinden voor horizontale en verticale Minarelli motoren zoals de T-Max 530i E3. Dankzij de nieuwe gewichten in de vorm van een capsule verbetert dit de prestaties ten opzichte van bestaande variateurs. Onder andere een snellere acceleratie en verminderde trillingen zijn enkele kwaliteiten die merkbaar zullen zijn.

Het EVO-model omvat al de EVO2 versie die bestaat voor de Maxi Scooter Forza 250i 4T en is uitgerust met roestvrijstaal materiaal. Deze is gemaakt met behulp van CNC-techniek. Hierdoor is dit model voorzien van een onberispelijke kwaliteit. De EVO3 versie is speciaal ontworpen voor Joymax, GTS-Evo of X-Motion 250. Dit is de nieuwe generatie en maakt een betere motorsnelheid en zal voldoen voor vele gebruikers.

Niet te vergeten is de J.Costa PRO variateur die kan worden geselecteerd voor onder andere de Agility 125, C600 Sport of Kymco Grand Dink 150. De onderdelen zoals de bronzen ring met teflon inserts of de nieuwe generatie Hi-Tech gewichten maken de J.Costa variateur een garantie voor kwaliteit en innovatie.

Koppeling J.Costa

J.Costa heeft niet alleen variateurs voor scooters maar ook schijven en koppelingssets. Als je een Kymco AK550i of een Yamaha T-Max 500 4T hebt, kun je een innovatief artikel kopen. De centrifugaal kracht speelt een essentiële rol in dit revolutionaire systeem dat de dwarse beweging van de gewichten mogelijk maakt.

Set gewichten J.Costa

J.Costa biedt een uitgebreid assortiment van variateur gewichten die je kunt vinden in sets van tien of twaalf stuks en in verschillende gewichten. Of je nu een set zoekt van 10 variateur gewichten in 20mm van 5 gram of een set van 12 gewichten in 25mm van 11 gram, EasyParts heeft het allemaal!

Outlet J.Costa

Mis geen speciale promoties of kortingen op J.Costa artikelen! Wij plaatsen producten op deze pagina tegen gereduceerde prijzen! Kun je je model niet vinden? Door je te abonneren op onze nieuwsbrief zul je altijd op de hoogte worden gehouden van de promoties die van belang kunnen zijn.