Piaggio Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Accessoires van Piaggio, het populairste merk voor scooters en maxiscooters bij EasyParts.

Er bestaat geen twijfel dat Piaggio de bekendste naam is in de wereld van scooters. Dit is dan ook de reden waarom EasyParts alle accessoires heeft voor de scooter of maxi scooter van Piaggio.

Het is erg makkelijk om de juiste Piaggio accessoires voor je scooter te vinden!

Dankzij ons voertuigfilter kun je eenvoudig filteren op merk, model en type van je Piaggio scooter of maxiscooter. Door dit voertuigfilter te gebruiken ben je er zeker van dat je alle juiste accessoires voor je gekozen model te zien krijgt.

Heb je de juiste Piaggio accessoires voor je scooter?

Voor bestuurders die het hele jaar door met een Piaggio MP3 naar het werk rijden is comfort erg belangrijk. Met een verwarmd zadel maak je de rit nog aangenamer. Dit zadel kan perfect gecombineerd worden met verwarmde stuurmoffen. Hierdoor ben je verzekerd van een aangename rit ongeacht het seizoen of weer.

Heb je al een Piaggio-accessoire om je GPS of smartphone te gebruiken?

Tegenwoordig is het gebruikelijk om je smartphone overal mee naartoe te nemen. Piaggio heeft hieraan gedacht. Kies uit het Piaggio assortiment voor het juiste multimediaplatform. Wij bieden ook handsfree Bluetooth communicatiesets waarmee je naar muziek kunt luisteren of zelfs instructies van je GPS systeem kunt volgen zonder een telefoongesprek te hoeven missen.

Hoe zit het met de accessoires ter bescherming van je Piaggio scooter?

Als je een Piaggio Liberty bezit en je scooter wilt beschermen kan je kiezen voor een beschermhoes. Deze hoes laat je scooter er uitzien als nieuw en beschermt je scooter tegen vuil. Ook wordt de scooter beschermd tegen schade door weersomstandigheden of wanneer deze geparkeerd staat. De beschermhoezen zijn voorzien van een antidiefstalring en reflecterende strips. Voor bestuurders die op een Piaggio Medley rijden hebben wij de originele beschermhoes die specifiek is voor dit model. Als je de treeplank wilt beschermen kies dan voor de originele vloermat. Tevens dient deze mat als antislip laag wat nog meer comfort biedt.

Heb je genoeg opbergruimte op je Piaggio scooter?

Bestuurders van scooters en maxi scooter gebruikers willen graag hun helm veilig opbergen. Ook het meenemen van persoonlijke bezittingen is mogelijk in een topkoffer van Piaggio. Met capaciteiten van 28 tot 50 liter bieden de topkoffers genoeg ruimte. Voor de bestuurders van een Liberty Sport scooter hebben wij een topkoffer die beschikbaar is in alle originele kleuren van de scooter.

En hoe zit het met het uiterlijk van de Piaggio?

Een populair accessoire van Piaggio is het windscherm dat verkrijgbaar is in verschillende hoogtes. De windschermen zijn ontworpen voor onder andere een Piaggio Zip, Piaggio Beverly of Piaggio MP3. Het windscherm biedt bescherming tegen wind, regen en diverse insecten die je regelmatig tegenkomt. Het windscherm geeft de scooter ook een ander uiterlijk.
 
Met EasyParts ben je ongetwijfeld voorzien van de beste accessoires voor je scooter en maxi scooter.