Polini Shop

Denk je aan scootertuning, dan denk je aan Polini. Want Polini staat voor tuning op het hoogste niveau. Maar Polini biedt ook een grote selectie hoogwaardige reserveonderdelen voor scooters die nooit een circuit zullen zien. Gemaakt in Italië!

Polini bij EasyParts

Polini Motori s.p.a. is een van de toonaangevende Italiaanse bedrijven die gespecialiseerd is in de productie van tuningonderdelen voor lichte motorfietsen en scooters, zoals cilinders, koppelingen of uitlaatsystemen. Naast producten die in de eerste plaats bedoeld zijn om te racen, vervaardigt Polini ook haar eigen voertuigen zoals motorfietsen, bromfietsen en minibikes. In onze online shop vindt u een groot deel van het assortiment.

Polini onderdelen voor je koppeling

Polini heeft een groot assortiment aan items die essentieel zijn voor je koppeling. Van de koppeling en koppelingsbel tot koppelingsplaten en koppelingsveren en nog veel meer.

Tuning gemaakt in Italië door Polini

Voor alle rijders die het koppel willen beïnvloeden biedt Polini een grote keuze aan verschillende variatoren en variomatic kits. Ook de standaard of versterkte V-snaren vind je hier.

Cilinders en cilinderonderdelen in de Polini Shop

Wij bieden cilindersets, nokkenassen, luchtfilterinzetstukken en cilinderkoppen op maat voor uw voertuig. Gebruik ons ​​voertuigfilter. Door te filteren op merk, model en type van uw voertuig, krijgt u alle juiste items voor uw model.

Polini brandstofsysteem

Polini maakt verschillende carburateurs voor verschillende motoren. Of het nu standaard is of getuned, u vindt bij Easyparts de juiste carburateur, evenals membraankleppen en membraanplaten. Bent u op zoek naar inlaatspruitstukken, inlaattrechters of luchtfilters? Polini biedt een breed assortiment van deze artikelen.

Polini-merchandise voor fans

Echt iets voor fans van het merk Polini. In de winkel worden verschillende merchandise aangeboden waar het hart van een Polini fan sneller van gaat kloppen. Van paraplu's voor regenachtige dagen tot pennen, je vindt hier zeker een geweldig cadeau.

Leuke sport met Polini minibikes

Een ideaal voertuig om de eerste race-ervaring op het circuit op te doen. Bij ons vindt u originele onderdelen voor meer dan twintig modellen van de kleine minibikes. De explosietekeningen zijn te vinden onder het kopje "Originele reserveonderdelen voor Polini Minibikes".