Vespa Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

EasyParts heeft de belangrijkste accessoires van Vespa. Dit Italiaanse bedrijf is nummer een op het gebied van retro scooters sinds 1946.

Vespa is opgericht door Rinaldo Piaggio en is al jaren bekend over de hele wereld. Behalve de klassieke Vespa zijn er momenteel prachtige nieuwe modellen verkrijgbaar zoals de Vespa 946 of de Vespa Elletrica

Maak gebruik van een Vespa accessoire om te genieten van de vrijheid.

Wij weten hoe leuk het is om op een scooter of maxiscooter op avontuur te gaan. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over files. EasyParts heeft daarom alle accessoires voor je Vespa op een rijtje gezet.

Heeft je Vespa genoeg opbergruimte voor de reis?

Of je nu een Vespa GTS of een Vespa GTV hebt, je wilt graag al je persoonlijke bezittingen veilig opbergen. De bagage kan eenvoudig op het bagagerek geplaatst worden. We hebben bagagerekken van Vespa of Cupini. Handig en gemakkelijk te gebruiken om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Bezit je al de juiste Vespa accessoires om het comfort te verbeteren?

Kies een mooi tweepersoons zadel voor je Vespa scooter of maxiscooter. Het zadel is leverbaar in hetzelfde materiaal als de rugsteun van de topkoffer. De rugsteun zal de passagier maximaal comfort bieden tijdens het rijden. Neem je kind mee in een veilig en comfortabel kinderzitje van Stamatakis. Dit zitje is eenvoudig te installeren en voorzien van beveiliging om diefstal te voorkomen. 

Ben je opzoek naar een Vespa accessoire om je navigatiesysteem te installeren?

Maak gebruik van een PMP Multimedia systeem voor je Vespa GTS. Het PMP systeem kan je verbinden met je smartphone voor eenvoudige navigatie en voor alle technische informatie over je scooter. Met de installatiekit kun je dit systeem eenvoudig installeren.

Heb je al de juiste Vespa accessoires om je scooter of maxiscooter te beschermen?

Het is belangrijk je Vespa Primavera goed op slot te zetten als je deze parkeert. Kies daarom voor een origineel Vespa U-slot. Gemaakt van gehard staal en doormiddel van het ingebouwde dubbele vergrendelingssysteem zal je scooter nog beter beveiligd zijn.
 
Ook hebben wij stuursloten die geschikt zijn voor de Vespa Sprint of de Vespa Elettrica. Dit slot kan tussen het zadel en het stuur bevestigd worden. Als het slot niet wordt gebruikt kan deze eenvoudig worden opgeborgen zonder dat het ruimte in beslag neemt.

Heb je de Vespa windschermen al bekeken?

EasyParts garandeert je een perfecte reis als je scooter of maxiscooter is uitgerust met de nieuwste accessoires. Kies voor een Novascoot windscherm met smoke tint voor een sportieve look. Ook zal het je beschermen tegen wind, regen en insecten.
 
Nu is het tijd om de weg op te gaan op je Vespa voor een onvergetelijke trip!