Malaguti Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Vind de juiste Malaguti accessoires bij EasyParts!

Bij EasyParts vind je de juiste accessoires voor je Malaguti Centro, F12 Phantom of F15 Firefox. Dankzij ons voertuigfilter op de homepage vind je gemakkelijk de artikelen die je nodig hebt.

Heb je al een Malaguti accessoire om je scooter een nieuwe look te geven?

Wij hebben verschillende accessoires beschikbaar voor diverse Malaguti scooters. Is het zadel van je scooter beschadigd door intensief gebruik? Wij adviseren je om de scooter te voorzien van een nieuw zadelovertrek. Op deze manier ziet het zadel er weer uit als nieuw en geeft het de scooter meer comfort en stijl. Xtreme is een populair merk op het gebied van zadelovertrekken. Ook het merk TNT produceert zadelovertrekken voor diverse merken.

Heb je al de juiste Malaguti accessoires die je beschermen tegen de wind?

Om het comfort van je scooter te verbeteren adviseren wij een handig accessoire te installeren dat je scooter zal verfraaien. Kies voor een windscherm dat je beschermt tegen insecten, regen en wind. Grote merken zoals Piaggio, Vespa, Sym maar ook merken zoals Malossi, Fabbri of Faco ontwerpen windschermen voor verschillende modellen scooters en maxi scooters.

Heb je de juiste accessoires van Malaguti om je scooter te beveiligen?

Wanneer je gebruik maakt van je scooter of maxiscooter is het van essentieel belang dat je een anti-diefstalaccessoire bij je hebt. Deze accessoires zijn snel te installeren wanneer je de scooter parkeert. Kies voor een beveiliging die meer doet dan een dief afschrikken. Wij hebben de juiste sloten die je voertuig zullen beschermen. Stuursloten zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd door bekende merken zoals CLM. Er zijn veel verschillende sloten zoals segmentsloten,U-sloten en kettingsloten. Elk slot is ontworpen voor een specifiek type scooter of maxiscooter, dus vind het slot dat beschikbaar is voor jouw model.