T.J. Marvin shop

T.J. Marvin op EasyParts

EasyParts heeft de T.J. Marvin Shop gecreëerd om artikelen van verschillende pagina’s te laten zien voor een beter overzicht. Wij bieden regenkleding die beschermt tegen wind en regen. De regenkleding bestaat uit regenbroeken, regenpakken, regenjacks, regenjassen en ook over laarzen. Om goed uitgerust te zijn, is het van essentieel belang de juiste accessoires te hebben om in alle seizoenen te kunnen rijden. Daarom vult T.J. Marvin het assortiment aan met accessoires zoals bijvoorbeeld helmmutsen, gezichtsmaskers en balaclava’s. T.J. Marvin biedt diverse praktische artikelen aan zodat het de bestuurder aan niets ontbreekt. Er is een grote keuze aan tassen voor verschillende functies. De tassen zijn verkrijgbaar als rugzak, als backpacks en ook als schoudertas. Deze tassen zijn voorzien van reflecterende strips voor extra veiligheid. Verkrijgbaar in verschillende maten en deze zullen iedereen passen. Maar dit merk is ook bekend om zijn beenkleden en stuurmoffen die extra comfort bieden aan bestuurders op koudere dagen. Dit Italiaanse merk denkt ook aan de bescherming van voertuigen om ze te beschermen tegen vuil door slecht weer of stof. De beschermhoezen en universele zadelhoezen zijn ontworpen voor alle soorten scooters.

Kleding T.J. Marvin

De bestuurder is perfect uitgerust met de artikelen van dit merk. Je vindt hier regenkleding zoals regenbroeken, regenjacks maar ook regenpakken en niet te vergeten overlaarzen. Deze regenkleding zorgt dat de bestuurder van top tot teen beschermd is. De kleding is voorzien van gesealde naden en reflecterende strepen. Ze zijn uitgerust met steekzakken, capuchons en verstelbare mouwen. Dit merk ontwerpt naast een goede uitrusting ook handschoenen. De handschoenen zijn gemaakt van eco-leer en daarnaast hebben we ook thermische handschoenen. Het assortiment omvat ook neopreen en waterdichte gezichtsmaskers. De gezichtsmaskers beschermen het gezicht tegen wind en regen, vaak voorzien van klittenband, comfortabel en praktisch om te dragen en snel af te doen. Balaclava’s zijn essentieel voor optimaal comfort. Balaclava’s kunnen multifunctioneel gebruikt worden aangezien zowel het hoofd, gezicht als nek beschermd worden. Tenslotte is de uitrusting nooit compleet zonder een veiligheidsvest. Dit veiligheidsvest is reflecterend en ruimtebesparend en kan in de opbergtas worden meegenomen.

Outlet T.J. Marvin

EasyParts biedt op deze pagina alle artikelen aan met een speciale aanbieding. In de Outlet staan alle T.J. Marvin artikelen met een aantrekkelijke kortingen. Je vindt er alle regenkleding, mutsen, handschoenen maar ook stuurmoffen en beenkleden. Hier vind je de essentiële uitrusting om comfortabel, warm en droog op je scooter te rijden!

Bagage T.J. Marvin

Als je met de scooter of motor reist heb je vaak opbergruimte nodig voor je spullen. Deze spullen kun je beter opbergen dan met een mooie, praktische T.J. Marvin tas. T.J. Marvin heeft diverse modellen tassen zoals T.J. Marvin schoudertassen, standaard rugtassen en zelfs reflecterende tassen om extra zichtbaar te zijn. Kies uit de bagagelijn van T.J. Marvin een tas die geschikt is voor je reis.

Beschermhoezen T.J. Marvin

Wanneer je voertuig buiten of in de garage staat, is het belangrijk deze te beschermen tegen stof, weersinvloeden of mogelijke schade. T.J. Marvin creëert een reeks beschermhoezen voor motorfietsen en scooters.  Een zadelhoes is ook een handig artikel dat je moet hebben. Als je met de scooter vertrekt is het fijn om op een droog zadel te zitten.  Daarnaast beschermt de hoes het zadel tegen beschadigingen.

Beenkleden T.J. Marvin

Bij het rijden op een scooter of motor in slechtere weersomstandigheden is een beenkleed een must. T.J. Marvin ontwerpt universele beenkleden voor elke bestuurder. T.J. Marvin beenkleden zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen rond de middel worden vastgemaakt. Sommige van deze beenkleden zijn voorzien van zakken. Het gebruik van een beenkleed is eenvoudig, je haalt het gemakkelijk uit de opbergtas en bevestigt het direct om je middel. Dus aarzel niet en koop een T.J. Marvin beenkleed.

Stuurmoffen T.J. Marvin

Je handen droog en warm houden is echt een luxe voor scooters. T.J. Marvin biedt betaalbare en universele stuurmoffen aan voor extra comfort. Kies voor T.J. Marvin stuurmoffen die je op het stuur plaatst en verwijderd wanneer je ze niet meer nodig hebt. Je kunt de stuurmoffen netjes opbergen in de bijgeleverde tas.

Sloten T.J. Marvin

Behalve jezelf te beschermen is het ook belangrijk je voertuig te beschermen als deze niet wordt gebruikt. T.J. Marvin heeft anti-diefstal sloten in verschillende uitvoeringen in het assortiment. T.J. Marvin kettingsloten, T.J. Marvin schijfremsloten of kabelsloten, er is voor elk voertuig een geschikt slot. T.J. Marvin sloten zijn klein van formaat gemakkelijk op te bergen in de buddyseat of in een tas.

Handschoenen T.J. Marvin

Het beschermen van je handen is van groot belang, daarom biedt T.J. Marvin een assortiment handschoenen aan. De handschoenen van T.J. Marvin zijn comfortabel en spatwaterdicht. Vind het juiste paar T.J. Marvin handschoenen voor elk seizoen. Met T.J. Marvin winterhandschoenen weet je zeker dat je geen last hebt van koude handen in het winter seizoen.