Top Performances Shop

Motorparts, Top Performances, DR Racing Parts - een sterke community!

Motorparts is voortgekomen uit de Motori Minarelli-motorfabriek, een historisch bedrijf in de Italiaanse motorfietsindustrie, en volgt traditioneel de hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en knowhow. Motorparts produceert de merken DR Racing Parts en Top Performances. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en verkoop van motoronderdelen om de prestaties van de scooter te verbeteren. Maar ook duurzaamheid, veiligheid en comfort worden niet verwaarloosd.

Top Performances | Reserveonderdelen en tuningonderdelen

EasyParts heeft een ruim assortiment artikelen voor de versnellingsbak, motor, brandstofsysteem en nog veel meer. Wilt u uw voertuig tunen of gewoon een defect onderdeel vervangen? Dan bent u op de juiste pagina.

Grote selectie Top Performances transmissies en transmissieonderdelen

Bezoek deze pagina als u bijvoorbeeld op zoek bent naar V-snaren. De V-snaar, ook wel distributieriem genoemd, is een slijtdeel en moet soms vervangen worden om grote motorschade te voorkomen. Naast de V-snaren vind je in deze groep de poelies in verschillende varianten. De Top Performances poelies zijn van dezelfde hoge kwaliteit als originele onderdelen, maar zijn een stuk goedkoper. De hoogwaardige transmissiedelen en assen die u in deze groep vindt, kunnen ook de originele motoronderdelen vervangen.

Top Performances vervangende onderdelen voor de motor

In de groep motoronderdelen vindt u Top Performances waterpompen, uitlaatsystemen, krukassen en complete cilinderkits. U kunt de originele waterpomp van uw scooter of bromfiets vervangen door een hoogwaardige waterpomp van Top Performances. Wilt u meer vermogen uit uw voertuig halen, kies dan voor een tuning krukas van Top Performances. Deze krukassen zijn bijzonder geschikt om mee te racen.

De uitlaatsystemen van Top Performances zijn te vinden in verschillende variaties. Kies tussen een aluminium of een carbon uitvoering in de Original, Race of Sport klasse.

Top Performances vervangende onderdelen voor het brandstofsysteem

Top Performances staat bekend om zijn V-Force membranen, maar ze hebben ook standaard conische membranen. Als je op zoek bent naar originele membraanafsluiters, dan raden we die van DR aan, deze zijn gemaakt voor veel tweewielers.

Kijk eens bij de carburateurs, sproeiers of inlaatspruitstukken van Top Performances. We bieden je alles in één groep aan, zodat je alles in één oogopslag hebt en niet van groep naar groep hoeft te springen.

Een perfect ontstekingstijdstip is belangrijk voor de beste prestaties en de schoonste verbranding. Een goede CDI genereert een aanzienlijk sterkere ontstekingsfunctie in vergelijking met bobineontsteking.