Motordelen Novascoot

Motordelen Novascoot               

Deze Novascoot shop is gecreëerd om je uitsluitend motordelen, krukassen, koppelings-segmenten, CDI-units en ook cilinders aan te bieden. Wij hebben alle artikelen zorgvuldig voor jou geselecteerd. Ook kan je het filter gebruiken op onze website. Door hier je eigen scooter en model in te vullen is alles op de website speciaal voor jouw model gefilterd. 

Krukassen Novascoot

De krukassen van Novascoot zijn een goed alternatief voor de originele onderdelen. Novascoot zorgt voor de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onderaan de pagina staat een lijst op welke scooter deze krukas past.

Koppelingselementen Novascoot

De koppelingselementen van Novascoot zijn geheel geproduceerd in Italië. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Met het gebruik van het filter op onze website kun je zien welk koppelingselement geschikt is voor jouw voertuig. Ook wordt er onder aan de pagina aangegeven welke aanbevolen artikelen bij dit product passen. Neem hier zeker eens een kijkje!

Cilinders Novascoot

De cilinders van Novascoot zijn gemaakt van gietijzer en ontworpen ter vervanging van je originele cilinder. Let er goed op bij het bestellen van je cilinder dat je de juiste maat bestelt. Sommige cilinders worden geleverd zonder cilinderkop. Dit wordt aangegeven bij het product.

CDI Units Novascoot

De Novascoot CDI units kunnen gebruikt worden als je motorblok onregelmatig loopt. Omdat de aansluitingen verschillend zijn is het belangrijk goed op te letten dat je de juiste CDI bestelt.