Verlichting

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Verlichting: zien en gezien worden, het belangrijkste in het wegverkeer

Het doel van de verlichting is om de bestuurder een goed zicht te geven. Het zorgt er ook voor dat andere weggebruikers jou kunnen zien in het donker of bij slecht weer. Verlichting, ook wettelijk geregeld, laat andere weggebruikers zien om welk type voertuig het gaat en kunnen daardoor de breedte, hoogte en lengte inschatten, wat tot minder ongevallen leidt.

EasyParts scooteronderdelen zorgen voor uw veiligheid

We hebben een grote selectie van verschillende richtingaanwijzers, halogeenlampen, reflectoren of achterlichten en koplampen. Misschien wilt u uw scooter ook tunen met verlichting? Hier vindt u ook speciale verlichting naar uw smaak. Om het juiste artikel voor uw voertuig te vinden, voert u eenvoudig uw merk, model en type van uw scooter in de voertuigfilter in.

Toon uw rijrichting met de richtingaanwijzer

In ons assortiment vind je originele knipperlichten van verschillende merken zoals Yamaha of Vespa maar ook knipperlichten van alternatieve fabrikanten zoals TNT of RMS. Er zijn ook knipperlichtensets, losse knipperlichten, knipperrelais of knipperkapjes voor het geval er één kapot gaat.

Vind de juiste lampen voor uw verlichting

Heeft u een defecte lamp? Geen probleem ! Bij ons vindt u een grote keuze aan lampen voor koplampen, knipperlichten, achterlichten of voor snelheidsmeter- en kentekenplaatverlichting. Wij bieden zowel halogeenlampen als LED-lampen aan.

Speel op veilig met reflectoren

Reflectoren zijn belangrijk om in de schemering en in het donker door auto's te worden herkend. Reflectoren zijn er in verschillende vormen. Of het nu ovale, rechthoekige of ronde reflectoren zijn, bij EasyParts vindt u wat u zoekt.

Zorg dat u ook van achteren gezien kunt worden

Veiligheid tijdens uw ritten staat voorop, daar hoort ook een degelijk achterlicht en remlicht bij. Daarnaast hebben wij ook kentekenplaatverlichting in ons assortiment. U kunt onze voertuigfilter gebruiken om het juiste licht voor uw voertuigmodel te vinden en te selecteren.

De koplamp wijst je de weg

De taak van een koplamp is om de rijbaan voor u te verlichten en zo een veilige reis te garanderen. In onze winkel bieden we niet alleen enkele koplampen en koplamhouders aan, maar ook optische maskers of zelfs vorkstroomlijnkappen.

Nog een look voor je scooter

TNT biedt verschillende tuningverlichting aan - van LED-tapes in verschillende kleuren tot neonlampen, die bijvoorbeeld als bodemverlichting aan het voertuig kunnen worden bevestigd.