Honda Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Op zoek naar de juiste Honda accessoires voor je scooter of maxiscooter?

Rijden op een scooter of maxiscooter is ideaal om het verkeer te omzeilen en files op weg naar je werk te vermijden. Maar het is niet altijd even comfortabel. Als je een Honda SH, een Honda X8R of een Honda Pantheon of PCX bezit, hebben wij enkele nuttige accessoires voor je.

Ben je op zoek naar het perfecte Honda accessoire voor je scooter of maxiscooter?

Door in het voertuigfilter het merk Honda, model en type van je scooter te selecteren vind je in recordtijd het windscherm dat je nodig hebt. De windschermen zijn verkrijgbaar van diverse merken zoals Fabbri, Malossi, Cuppini of Novascoot. Een breed assortiment van stijlen om aan alle smaken te voldoen. Vind verschillende hoogtes of kleuren zoals een smoke tint of transparant.

Ben je op zoek naar een Honda accessoire om warm te blijven tijdens het rijden?

Als je nog geen beenkleed hebt raden we aan deze te bekijken op onze website. Wij hebben zowel originele als universele beenkleden van grote merken zoals T.J. Marvin en Tucano Urbano. Een beenkleed is een praktisch artikel dat je warm houdt, zelfs bij koud of regenachtig weer. Bovendien zijn de beenkleden waterdicht en voorzien van een opberg vak. Het beenkleed kan ook worden gebruikt als zadelhoes.

Heb je al gedacht aan een Honda accessoire om je scooter te beschermen tegen diefstal? 

Wij bieden een ruime keuze aan sloten voor je Honda scooter of maxiscooter. Een slot is een belangrijk product om in de buddyseat mee te nemen. De veiligheid van je scooter of maxiscooter staat bovenaan, dus kies een kwaliteit slot met een stevige structuur en anti boorbeveiliging.