Gilera Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Bij Easyparts vind je alle accessoires die jouw Gilera scooter compleet maken.

Door gebruik te maken van het handige voertuigfilter op onze homepage, kies je eenvoudig de juiste accessoires voor jouw Gilera scooter of motor. Het enige wat je hoeft te doen is het merk, model en type te selecteren en alleen de relevante producten worden getoond!
 

Een essentieel Gilera-accessoire om het rijcomfort te verbeteren.

Wanneer je op je scooter of maxi-scooter rijdt, zoals een Gilera DNA, Fuoco, GP800, Runner of een Nexus, heb je bescherming nodig tegen wind, regen of vliegende insecten. Wij bieden windschermen aan die je hiertegen beschermen. Naast de originele Gilera windschermen verkoopt Easyparts ook Fabbri windschermen. Deze gunstig geprijsde schermen passen perfect op je scooter.
 

Op zoek naar een topkoffer voor je Gilera scooter?

Een standaard scooter heeft vaak niet genoeg ruimte om alles mee te nemen. Hiervoor bieden wij verschillende topkoffers aan die ook gebruikt kunnen worden om je helm in op te bergen als je Gilera eenmaal geparkeerd staat. Let op: om een ​​topkoffer op je scooter te monteren kan een bagagedrager nodig zijn.
 

Blijf warm en droog op je Gilera in de winter!

Reizen met je Gilera-scooter is snel en gemakkelijk maar kan in de winter zwaarder worden. Om jezelf warm en droog te houden tijdens het rijden, biedt Easyparts beenkleden aan die passen op je scooter. Voor Gilera scooters hebben we Tucano Urbano, TJ Marvin en TNT beenkleden. Door gebruik te maken van het voertuigfilter vind je de beschikbare opties voor jouw scooter.
 

Met de juiste anti-diefstal accessoires kun je met een gerust hart je Gilera buiten parkeren.

Als je je scooter op een onbeveiligde plek moet parkeren, is een alarmsysteem geen overbodige luxe. Hiervoor leveren wij o.a. originele Piaggio alarmsystemen die gemaakt zijn om je Gilera te beschermen tegen diefstal. De sirene van het op afstand bedienbare alarmsysteem geeft een luid alarmsignaal terwijl de paniekverlichting knippert. Voor de beste beveiliging bieden wij verschillende sloten aan waarmee je je Gilera kunt beveiligen. Sloten zijn er in verschillende soorten en merken. Wij bieden o.a. de beste stuursloten van CLM, een zwaar NOVASCOOT kettingslot en vele soorten schijfremsloten.