Onderdelen

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

In de bovenstaande hoofdgroepen vind je een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen voor bijna alle scooters, maxi-scooters en bromfietsen. Originele onderdelen zijn gemakkelijk te vinden door gebruik te maken van de originele tekeningen (exploded views). Alle onderdelen die in deze tekeningen worden aangeboden zijn origineel en worden dus geleverd door de fabrikant van het betreffende merk. Mocht er een alternatief onderdeel (dus niet origineel maar wel van gelijkwaardige kwaliteit) beschikbaar zijn, dan staat dit onder het originele artikel. Voor het zoeken naar de juiste onderdelen die niet in tekeningen staan (vaak niet originele onderdelen) raden wij aan het modelfilter te gebruiken. Door het juiste model scooter of bromfiets in het filter te selecteren wordt de website gefilterd en worden alleen nog de, op het door jou geselecteerde voertuig, passende onderdelen in de shop getoond. Je vindt het modelfilter bovenaan de site. Tevens worden er dan nog universele onderdelen getoond. Deze onderdelen zouden geschikt kunnen zijn voor je scooter of brommer (eventueel na een aanpassing). Let dus goed op bij het bestellen van universele artikelen of ze ook daadwerkelijk passen of geschikt zijn voor je voertuig! 

Onder carburatie vind je niet alleen complete carburateurs maar ook de losse onderdelen, onderdelen voor een betere afstelling (bijvoorbeeld sproeiers) en gereedschap om de carburateur af te stellen.

In carrosserie staat alles wat op en aan je scooter te vinden is wat niet tot de motor of het elektrisch gedeelte hoort. Denk hierbij aan kappen, zadels, spiegels, beugels, beplating, standaards, hevels, schokbrekers etc.  

Bij elektrisch staat alles op het gebied van ontsteking, verlichting en gereedschap om dit te repareren of om problemen op te sporen. Ook claxons en electrisch gereeschap vind je in deze groep. 

Motordelen omvat uiteraard alle onderdelen die in en om de motor voorkomen. Van uitlaten tot carters en van cilinders tot pakkingen. Het aanbod van Easyparts is zeer groot. Zoek je een heel specifiek onderdeel dan is de kans groot dat je dit alleen origineel kunt krijgen. Zoek dan via de originele tekeningen.

Vervangingsdelen betreffen alle onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en dus met enige regelmaat vervangen dienen te worden.    Als je zeker wilt zijn dat je het juiste onderdeel bestelt, maak dan gebruik van het voertuigfilter bovenaan. Op deze manier worden alleen de onderdelen getoond die op jouw scooter of brommer passen.