Carrosserie

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Hier vind je van alles wat met de carrosserie van je scooter of bromfiets te maken heeft, daarmee worden allerlei delen bedoeld die op of om je frame zitten, geen motordelen dus.

Als  je nou bijvoorbeeld een nieuwe remgreep, schokbreker of kickstarter wilt kopen kan je het beste het voertuigfilter bovenaan de pagina instellen op het merk, type en model waar het om gaat. De hele site wordt dan gefilterd voor dat model zodat er alleen nog maar artikelen te zien zijn die op dat model passen en daarnaast ook universele artikelen, deze artikelen zijn niet altijd te gebruiken op het geselecteerde model maar zijn, zoals het woord al zegt, universeel.

De meeste artikelen die je in de vermelde groepen vindt zijn alternatieve (meestal goedkopere) artikelen die je kan gebruiken als vervanging van het originele artikel, bijvoorbeeld een spiegel, middenstandaard of voorvork. Er staan ook artikelen bij die je kan gebruiken om je scooter te verfraaien, bijvoorbeeld een setje mooie velgen of valbeugels maar ook diverse kappensets en natuurlijk losse kappen.